diumenge, 30 de setembre del 2012

RESUMEN DE LA REUNION DEL 28-09-2012


AVANÇ INFORMATIU AMPA

PRINCIPALS ACORDS ADOPTATS EN LA REUNIÓ DEL 28/09/2012

- Assistents: més de 60 pares i mares de l’escola.

- Felicitacions per l’ÈXIT DE LA MOBILITZACIÓ EN DEFENSA DEL TRANSPORT ESCOLAR de l’alumnat d’infantil de les pedanies.

- Mesures aprovades per a exigir a la Conselleria d’Educació el TRANSPORT ESCOLAR A MIGDIA O EL MENJADOR per a l’alumnat de les pedanies:
        1. Entrevista de representants de l’ampa amb responsables de la Conselleria per a recordar-los que no han donat cap resposta a les sol·licituds que els pares i mares hem presentat per escrit, manifestar-los el malestar de la comunitat educativa i la urgència de donar-nos una solució: o transport o menjador.
        2. En el cas que els responsables polítics no es reben o l’entrevista no done resultats, inici de marxes a peu pels matins, sense pancartes, des de les pedanies fins a l’escola de Benifaraig pel Camí de Montcada. Cal estar atents perquè, en el seu cas, la convocatòria es realitzarà amb poc marge de temps.
        3. Presentació al Síndic de Greuges d’una queixa de l’ampa per l’abús dels actuals governants de la Generalitat Valenciana sobre l’escolarització de l’alumnat de la nostra escola.
        4. Demanda a tots els grups polítics amb representació en les Corts Valencianes i l’Ajuntament de València per tal que ens expliquen la seua posició.
        5. Interposició d’accions legals (recurs, denúncia...) contra l’Administració valenciana, per la supressió dels serveis de transport i menjador escolar.
        6. Continuació dels treballs per a acreditar que va ser l’Administració la responsable de substituir el servei de transport escolar a migdia pel de menjador.
7. Elecció d’una comissió que anirà a entrevistar-se a la Conselleria d’Educació.

- COMISSIÓ D’EXTRAESCOLARS:
        - Hi ha activitats amb suficient matrícula per a realitzar-se i d’altres que a hores d’ara no es poden realitzar.
        - S’ajorna la contractació de l’auxiliar d’extraescolars. S’acorda que ha de ser la junta directiva la responsable d’establir un procés amb transparència i publicitat: garantir la informació de l’oferta de treball a tots els pares i mares de l’escola, conéixer els currículums de les persones sol·licitants, fer públics els criteris del perfil que es busca i elegir la persona que se’n faça càrrec de l’activitat. El tema es tractarà en una pròxima reunió.

- COMISSIÓ D’ECONOMIA:
        - S’enviarà un escrit a les famílies per a informar-les sobre la cobertura de la pòlissa privada d’assegurances per a la cobertura d’accidents de l’alumnat en l’horari escolar. Previsiblement, el cos per estudiant serà d’uns 7 euros. Es penjarà la informació al bloc.

        - La Conselleria deu a l’ampa vora de 30.000 euros dels bonollibres i l’ampa deu a les editorials més de 20.000 euros. El saldo favorable a l’ampa és d’uns 8.000 euros.

- ALTRES:
- Informació sobre la manca de substitució per part de la Conselleria de la mestra de 5è de Primària-C, que gaudeix de jornada reduïda. Un grup de pares s’ha entrevistat amb la Inspecció, però encara no s’han aconseguit resultats. El tema s’abordarà en la pròxima reunió.
        - S’acorda traslladar els temes pendents a la pròxima reunió.

PRÒXIMA REUNIÓ DE L’AMPA: DIVENDRES, 19 D’OCTUBRE, 18.00h.

2 comentaris:

  1. Quisiera información sobre las ayudas asistenciales de comedor que no sean de pedanias pero si alumnos del mismo colegio si tambien se van a tomar medidas para ayudar a las familias que no tienene recursos para pagar el comedor.En este escrito solo se habla de pedanias.Muchas gracias.

    ResponElimina
  2. el cole hace caso omiso a lo que publican en el levante educacion dice "NO SE PUEDEE COBRAR BAJO NINGUN CONCEPTO"refiriendose a nuestro cole y los becados.

    http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/10/03/colegio-afirma-cobrara-padres-comedor-educacion-demora-pagar/941028.html


    AQUI OS DEJO EL ARTICULO PUBLICADO EL DIA 3-10-2012

    ResponElimina