dilluns, 26 de novembre del 2012

nueva junta directiva ampa


Núria Paricio, nova presidenta de l’ampa de Benifaraig
La junta directiva organitza per a 2012 una jornada de convivència i l’arribada dels Reis Mags
Benifaraig, 25/11/2012
Divendres passat va ser elegida la junta directiva de l’associació de mares i pares de Benifaraig, un equip que encapçala Núria Paricio i que està integrat per Susanna Soriano (vicepresidenta), Rafa Miralles (secretari), Inma Montesinos (tresorera), Paco Armero, Javier del Puerto, Javier Galindo, Isidro Guardia, Maria Lozano, Ferran Martínez, Olga Puchol, Sandra Roig, Sergio Rueda i Javier Roselló (vocals). La nova junta s’ha compromés a seguir funcionant amb convocatòries obertes a totes les persones associades i a impulsar les iniciatives sorgides en les distintes comissions de treball.
A l’assemblea es va destacar que a l’última etapa s’ha normalitzat la periodicitat de les reunions i s’ha superat la interinitat. També es va acordar que l’ampa ha de continuar fent front a les retallades de l’administració, defendre l’escola pública i reconstruir ponts amb el professorat. L’ampa aposta de manera destacada per superar el desencontre amb el sector docent, motivat per la supressió de les eixides escolar en la Programació General Anual, a les quals l’ampa s’hi ha oposat.
El reforçament de la unitat i la millora de la comunicació interna a l’ampa, la connexió amb els problemes de les famílies, la implicació de més associats —sobretot dels cursos inferiors— o el desplegament d’inicatives i activitats per a estudiants i famílies seran alguns dels eixos prioritaris en la nova etapa. L’ampa també seguirà compromesa amb iniciatives com la Trobada d’Escoles Valencianes i la Plataforma en defensa de l’Ensenyament Públic.
En els pròxims dies una delegació de la junta directiva es reunirà amb l’equip directiu de l’escola per a presentar el nou equip i les primeres  iniciatives entre les quals destaca, a més d’aspectes relacionats amb la interlocució entre els representants de les famílies i el professorat, la celebració d’una jornada de convivència el diumenge 16 de desembre i l’organització de l’arribada dels Reis Mags.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada