dissabte, 7 de setembre del 2013

MANIFESTACIO 9 SEPT

Conselleria suprimeix el transport als alumnes d’infantil de les pedanies del nord de València
Els xiquets de Carpesa, Borbotó i Poble Nou aniran dilluns a peu a Benifaraig
Per segon any consecutiu, la Conselleria d’Educació vol suprimir el transport escolar de les pedanies del nord de València (Carpesa, Borbotó, Poble Nou, Cases de Bàrcena) als alumnes d’educació infantil (3 a 5 anys) del col·legi públic Manuel González Martí de Benifaraig. Tot i que les famílies afectades no han estat informades directament, el centre educatiu ha rebut la relació d’estudiants que durant el curs 2013/14 seran beneficiaris del servei de transport. En la llista no figura cap alumne d’educació infantil.
Les famílies afectades i l’ampa de l’escola han celebrat avui, divendres, una assemblea en la que han acordat iniciar accions per a recuperar el transport escolar per a tot l’alumnat del centre de Benifaraig, un col·legi que es va construir precisament per acollir l’alumnat procedent de les pedanies, on l’administració havia suprimit distints centres escolars.
Entre les accions acordades, les famílies han decidit que dilluns aniran a peu a l’escola pel Camí de Montcada. La marxa, a la que se sumaran estudiants i famílies de Primària, podria allargar-se en dies successius si la Conselleria no rectifica i restitueix el servei d’autobusos per a tots els xiquets i les xiquetes de l’escola.
El curs passat, el col·legi de Benifaraig va protagonitzar distintes jornades de protesta, amb marxes a peu des de les pedanies fins a l’escola pel mateix motiu. En aquella ocasió, la pressió va obtindre resultats immediats. Educació va rectificar i als pocs dies l’alumnat d’infantil va tornar a pujar als autobusos escolars.

foto marxa transport escolar 2012.jpg


pancarta_i_enganxina_transport


aqui podeis recordar las movilizaciones del año pasado

marcha 2012-13

marcha protesta 2012-13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada