dimecres, 26 de juny del 2019

FORMULARI INSCRIPCIÓ/RENOVACIÓ AMPA 2019-2020




Ací teniu el formulari d'inscripció/renovació de la vostra condició de socis de l'AMPA del CEIP Manuel González Martí per al curs 2019-2020.

Podeu omplir-lo i, una volta fet l'ingrés bancari, enviar-lo per mail al correu ampa.mgm@gmail.com.


Click ací per a descarregar el formulari.



INSCRIPCIÓ / RENOVACIÓ CONDICIÓ SOCI DE L’AMPA

Nom i cognoms:_______________________________________  Telèfon: _____________________

DNI: ______________________      Adreça de correu electrònic:__________________________

            Pare                     Mare            Persona que ostenta la pàtria potestat


La quota de l'AMPA és única per família (30 € en cas de tindre un fill escolaritzat al centre i 35 € en cas de tindre més). Si hi ha més d'un progenitor que vulga ser soci de l'AMPA, especifique les seues dades a continuació:


 

Nom i cognoms:________________________________________ Telèfon: ____________________

DNI: ______________________          Adreça de correu electrònic:__________________________

            Pare                     Mare            Persona que ostenta la pàtria potestat


L’IBAN del compte bancari on s’ha d’efectuar l’ingrés de la quota de l’AMPA (recordeu: 30 € per un fill escolartizat, 35 € per a més d’un fill escolaritzat) és el següent:

ES60 2100 7429 90 2200006848

Important: per favor especifiqueu en el concepte (bé de l’ingrés en efectiu o de la transferència) “QUOTA AMPA”+ els dos cognoms de l’alumne escolartizat. Per exemple: “QUOTA AMPA PÉREZ MARTÍNEZ”.

En nom de l'AMPA del CEIP Manuel González Martí, els comuniquem que la informació que ens facilita en aquest formulari serà utilitzada exclusivament a l'efecte de realitzar les tasques pròpies de gestió administrativa i econòmica de l'Associació així com per a enviar informació als socis sobre les activitats realitzades per l'AMPA. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantinga la relació amb la nostra Associació o durant els anys necessaris per a complir amb les obligacions legals. Les dades podran ser cedides, com a encarregats de tractament, a les empreses que es contracten per a realitzar activitats extraescolars.

Vosté té dret a obtenir confirmació sobre si en l'AMPA del CEIP Manuel González Martí estem tractant les seues dades personals, per tant té dret a accedir a les seues dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seua supressió quan les dades ja no siguen necessàries.








 






                          Signatura 1                                                                             Signatura 2

En ____________________________a ___  de _____







---   ---------------------------------------------------------------------------------------         -------------------------------      


INSCRIPCIÓN / RENOVACIÓN CONDICIÓN DE SOCIO DEL AMPA

Nombre y Apellidos:    __________________________________________  Teléfono: _____________
DNI:    ______________________       Dirección de correo electrónico: _________________________

            Padre               Madre              Persona que ostenta la patria potestad  


La cuota de la AMPA es única por familia (30 € en caso de tener un hijo escolarizado en el centro y 35 € en caso de tener más). Si hay más de un progenitor que quiera ser socio del AMPA especifico sus datos a continuación:

Nombre y Apellidos:                                                                          
DNI:                                                   Dirección de correo electrónico:

            Padre               Madre              Persona que ostenta la patria potestad  


El IBAN de la cuenta bancaria donde se ha de efectuar el ingreso de la cuota del AMPA (recordad: 30 € para un hijo/a escolarizado/a, 35 € para más de un hijo/a escolarizado/a) es el siguiente:

ES60 2100 7429 90 2200006848

Importante: por favor especificad en el concepto (bien del ingreso en efectivo o de la transferencia) “CUOTA AMPA”+ los dos apellidos del alumno/a escolarizado/a. Por ejemplo: “CUOTA AMPA PÉREZ MARTÍNEZ”.

En nombre del AMPA del CEIP Manuel González Martí, los comunicamos que la información que nos facilita en este formulario será utilizada exclusivamente a efectos de realizar las tareas propias de gestión administrativa y económica de la Asociación así como para enviar información a los socios sobre las actividades realizadas por la AMPA. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación con nuestra Asociación o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos podrán ser cedidos, como encargados de tratamiento, a las empresas que se contratan para realizar actividades extraescolares.

Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en la AMPA del CEIP Manuel González Martí estamos tratando sus datos personales, por lo tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.








 






                          Firma 1                                                                                   Firma 2



En ____________________________a ___  de _____
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada