dijous, 5 de juny del 2014



FEM FESTA, SEMBREM ESCOLA!


Dissabte, 14 de juny, celebrarem la FESTA DE FINAL DE CURS. Enguany hem rebut la tardor, l’hivern i la primavera al pati de l’escola, amb moltes activitats, com ara la pintada d’una part del mur del pati o l’escriptura d’un conte col·lectiu i. Ara ens toca donar la benvinguda a l’estiu i volem festejar com cal que la nostra escola aposta per una educació sostenible, respectuosa amb el medi ambient i compromesa amb la millora del seu entorn.


Començarem a les 18:00 h. Berenarem orxata i fartons i omplirem el pati de música i de màgiques bombolles de sabó. A les 19:30 h. actuarà el grup de batucada Reciclatucada amb el que ballarem i farem sonar uns instruments molt especials construïts amb objectes reciclats. Sobre les 20:30 h. dispararem una magnífica globotà i mitja hora després començarem a sopar. En acabant tindrem més ball, karaoke i algunes sorpreses.


US DEMANEM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ:

– Per tal de comptar amb una autèntica orquestra reciclada, necessitem que porteu els vostres instruments no musicals: cossiols o poals de plàstic, botelles de plàstic buides, culleres, paelles, perols, etc.

– Per a participar en el recital de bombolles de sabó cal que dugueu tot alló que servisca per a fer les bombolles més boniques. Podem fer-les amb moltes coses: penjadors, botelles d’aigua de plàstic retallades, filferro, escumadores de cuina, etc. Ací trobareu exemples:


 vídeos pomperos
Tutoriales para hacer pomperos
Ejemplos pomperos


La màgica mescla d’aigua i sabó la posarem nosaltres.


Veniu a la festa i acomiadem-nos junts del curs que ja s’acaba!

Celebrem que la nostra és una escola creativa, viva i pública!



Benifaraig, juny de 2014


PD. Heu de dur-vos el sopar perquè enguany no hi haurà venda d’entrepans. Això sí, disposarem d’un servei de bar per a adquirir beguda fresqueta a benefici del viatge de final de curs de l’alumnat de sisé de Primària del curs vinent.

IMPORTANT: Per al sopar, cada família ha de dur una tauleta i les cadires que necessite.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada