dijous, 9 de maig del 2013

l'escola de Benifaraig en vaga


L’escola de Benifaraig secunda massivament la protesta del 9-M
Tot el professorat i la majoria de les famílies, contra les retallades i la Llei Wert

El seguiment de la vaga convocada ahir contra el projecte de Llei d’Educació (LOMQE) i les retallades en educació va estar seguida de manera massiva en l’escola pública de Benifaraig. Només els tres docents dels serveis mínims del col·legi, designats per la Conselleria d’Educació, van haver d’obrir el centre per a atendre els escassos alumnes que hi van acudir.
La totalitat de la plantilla de mestres va acordar participar en una vaga secundada també pel 80% de les famílies, que van decidir no enviar els seus fills i filles a l’escola.  Les retallades imposades per l’administració valenciana preveuen, entre altres aspectes, suprimir dos tutories per al curs 2013/14.
Per la vesprada, mares i pares, mestres i alumnes de l’escola, van fer junts l’itinerari que va recórrer els carrers del centre de València. La satisfacció era visible en la cara dels manifestants, sobretot en conéixer la notícia que el govern espanyol ha ajornat l’aprovació de la reforma educativa que havia anunciat que seria aprovada avui en el Consell de Ministres.
L’ampa ha manifestat la seua felicitació, a les famílies i al conjunt de la comunitat educativa, per l’altíssima participació en una protesta que comença a donar els seus primers resultats. També ha fet una crida a la unitat de mestres, pares i mares, personal no docent i alumnes per a seguir defenent una escola pública i de qualitat.
Ampa del CP Manuel González Martí
BENIFARAIG, 10/05/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada