dijous, 25 d’abril del 2013

RETALLADA DE PLANTILLA


AMPA DAVANT LA RETALLADA DE PLANTILLA DE L’ESCOLA DE BENIFARAIG

El passat 5 d’abril va ser notificada la Resolució del 2 d’abril (DOGV 6997) que fa referència a la retallada de plantilles a les escoles públiques i que afecta directament a la nostra escola i a l’educació dels nostres fills i filles.
Des de l’AMPA, en primer lloc, manifestem la nostra solidaritat amb el professor José Martín Morcillo que, com a conseqüència de les retallades de la plantilla de l’escola de Benifaraig per la Conselleria d’Educació, ha vist suprimida la seua plaça a l’escola. Igualment, denunciem la supressió de dos tutories per al curs 2013/14.
Com a membres de la comunitat educativa, ens manifestem contraris a qualsevol retallada a l’escola pública, perquè tots n’eixim perjudicats. La nostra prioritat es defendre una escola pública de qualitat, perquè ens juguem el futur dels nostres fills i filles.
L’ampa presentarà un recurs davant l’administració per a reclamar el manteniment de la plantilla actual del nostre centre i té el suport tant del claustre com del Consell Escolar.

Benifaraig, 25 d’abril de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada